Vakantiehuis

U bent op zoek naar een unieke locatie in Brugge voor een verblijf tot 16 personen?

B&B Wellness Maison Bousson biedt u alle suites en gemeenschappelijke ruimtes aan als vakantiehuis. Zo geniet u, samen met uw gezelschap, ongestoord van alle voorzieningen én van de persoonlijke service van Maison Bousson.

Gastvrouw Sofia staat tot uw dienst gedurende uw volledige verblijf. ’s Morgens wordt u verwend met een luxueus ontbijt, geserveerd aan tafel (tegen betaling). Wilt u ’s avonds genieten van een heerlijk diner zonder het vakantiehuis te moeten verlaten? Geen probleem. We regelen dit met plezier voor u. Geef vooraf uw wensen door en wij stellen graag een arrangement voor u samen.

Opgelet: zelf koken is niet toegestaan in het vakantiehuis. In de onmiddellijke nabijheid is er een ruim aanbod aan restaurants in diverse prijsklassen, van broodjeszaak tot sterrenrestaurant. Reizen is tenslotte genieten. Laat het koken dus over aan iemand anders en laat u verwennen...

Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard vrij gebruik maken van het buitenzwembad, de tuin en de wellness faciliteiten. Ontspan en geniet van de rust... Voor de wellness vragen wij u om steeds vooraf te reserveren.